Alla inlägg den 30 september 2012

Av Sara - 30 september 2012 18:03

Igår tog jag ledigt från övriga familjen och åkte in till stan alldeles själva för lite shopping, lunch och en avslutande träningsrunda på trestugespåret. Det blev både kläder och lite annat smått och gott. På esplanaden va det loppis och där fyndade jag lite småskålar i färgat pressglas (en favorit!) och en söt liten glasfågel (en annan favorit!).

 


På Panduro firades det 50 år med 25% rabatt på allt. Blev lite smågrejer och garn till vantar. Så med virkbeskrivning och en virknål nr 8 så satte jag igång direkt på kvällen. Jag gillar ju när saker och ting går fort och dem här va lättvirkade! Och när det är till Olivia och William är det ju inte så stora alster som ska skapas. Olivias dekorerade jag med små virkade blommor (färdigköpta) och Williams med ett W och ett litet snöre.

 



Gick i alla dem där små inredningsbutikerna också där det är smått omöjligt att ta sig in med vagn för att nästan alla ligger några trappsteg upp och om man väl tar sin med vagnen så är det så mycket prylar på hyllor, golv och bord så man är livrädd att köra in i nåt. Gick i butikerna och hämtade inspiration till mina kommande projekt, alltifrån betonggjutning till små ljuslyktor...


Som sagt avslutades dagen men en tur, snabb sådan(!), på trestugespåret. Tyvärr med en sträckning på baksidan av höger lår som sitter i än idag... Så idag har jag tagit det riktigt lugnt. Virkat en (den andra blir nog gjord ikväll) vante till mig, målat ett par köksstolar och gått en långpromenad med William och fotat lite höst. För även om dagen började med regn o rusk så kom solen fram på eftermiddagen.

       

Presentation


Om livet på landet med loppisfynd, pyssel, inredning, mat&bak och utflykter.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Omröstning

Vart går din semesterresa i sommar?
 Sverige
 Utomlands

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Inredning


Ovido - Quiz & Flashcards