Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Sara - 20 maj 2012 19:33

Långhelg, jobb hemma varvat med lite lugnare aktiviteter (behövligt, båda delar). Petter och jag (läs framförallt Petter) slet hårt under torsdagen. Väggarna målade Petter tidigare veckan och i torsdags la han golv medan jag målade fönster och murstocken. Golvlisterna kom också på plats medan vi fick ge oss i kampen om taklisterna då det inte ville sig i hörnen. Men vi kom så långt så att på vår barnlediga fredag bar det av till IKEA för att införskaffa inredning till pysselhuset. Det blev en expedit bokhylla, en matta och lite småfix (sånt där man alltid måste köpa på IKEA, typ ljus, servetter...). Skruvade ihop hyllan, städade ur gårdshuset och ställde sakerna på plats (iaf den plats där vi tänkt ha dem... men det kan nog ändras).


Så här fint blev det!


 


Jämte järnspisen står frysen och bakom den fina skärmväggen (köpt på Enkla i Karlskrona såklart!) står klädställningen Mulig från IKEA där ska våra vinterkläder hänga på sommaren och sommarkläderna på vintern. Det blå skåpet är en fin kvarlämning från förra ägaren, rymmer massor och får hänga med.




Underbar förvaring i den stora hyllan! Den ska så sakteliga fyllas... Bord och stolar ska också in. Efterlyser ett runt bord, gärna vitt med iläggsskiva så det går att göra större för stora pyssel eller många pysslare!


Elen återstår att fästa utmed väggarna också. Letade gardiner på IKEA men hittade inga.


Men nu återstår bara det roliga för mig! Att inreda!!! (Tror Petter tycker det roliga återstår för honom också, dvs dra elen...)


När taklisterna är på plats har vi tänkt oss hyllförvaring utmed väggarna sisådär en 30-40 cm under taket.  

Presentation


Om livet på landet med loppisfynd, pyssel, inredning, mat&bak och utflykter.

Gästbok

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2012 >>>

Omröstning

Vart går din semesterresa i sommar?
 Sverige
 Utomlands

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Inredning


Ovido - Quiz & Flashcards