Direktlänk till inlägg 23 juli 2013
Fikagästerna avlöser varandra här och jag passar på att baka nu när det går åt. På förmiddagen plockade vi hallon längs grusvägen och körsbär från egna trädgården (persikorna kommer från Ica). Och sen blev det paj i mormors gamla formar, fick göra halva satser för dem är ca 12 cm i diameter, perfekt storlek när man inte är så många!
Körsbärspajen va ok...
Hallon/persikapaj gjord på recept ur Bergströms kokbok 'Under valnötsträdet' va godast!
Och så favoritfrallorna från samma kokbok!
Grillad korv till kvällsmat. Med grillade grönsaker, chimichurri och coleslaw blir det lyxkorv. Barnen är enklare att servera lyxmat, dem ger högsta betyg för bullens varmkorv med ketchup!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 | 3 |
4 | 5 | 6 |
7 |
|||
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
13 |
14 |
|||
15 |
16 |
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
|||
22 | 23 | 24 |
25 |
26 | 27 | 28 |
|||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|